Φίλιππος Πρωτογερίδης
Εισιτήρια
Ημερομηνία ώρα: Μάιος 2023
Τόπος/Τοποθεσία: Διαδικτυακά
500€

Product Design (UI/UX) Masterclass
Σκοπός του masterclass είναι η ολοκληρωμένη εκμάθηση του μοντέρνου digital product design process, συμπεριλαμβανομένου του UI Design, UX Design και User Research.
Οι μαθητές θα δουλέψουν πάνω σε ένα mobile application και θα περάσουν από όλα τα βήματα του product design, όπως αυτό έχει καθιερωθεί στις δημοφιλέστερες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο.
Ξεκινώντας, θα αναγνωρίσουμε το κοινό και τους χρήστες μας και χρησιμοποιώντας απλές μεθόδους έρευνας, θα καταλάβουμε τα βασικότερα προβλήματα και τις ανάγκες τους.
Θα μιλήσουμε για τις αρχές του UX και τις βασικότερες μεθοδολογίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να βεβαιωθούμε ότι το προϊόν μας θα είναι χρηστικό και θα καλύπτει την ανάγκη που έχουμε ανακαλύψει.
Περνώντας στο UI, θα χρησιμοποιήσουμε το Figma ώστε να σχεδιάσουμε το interface του προϊόντος μας. Θα δούμε απλές και προχωρημένες τεχνικές, εργαλεία  και plugins του Figma που μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε με ταχύτητα και ευελιξία.
Τέλος, θα μετατρέψουμε το design μας σε ένα animated prototype ώστε να το δείξουμε στους χρήστες μας και να ελέγξουμε τη χρηστικότητα του.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής του masterclass:
Μάιος 2023

 

Τόπος διεξαγωγής του masterclass
Διαδικτυακά

Εισιτήρια

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Εισιτήρια are no longer available
Share:

Εγγραφή στο newsletter

Στοιχεία επικοινωνίας

Graphopress Ε.Π.Ε.
Σωκράτους 157, 176 73 Καλλιθέα
Τ 210 95 23 617
E mail@graphopress.com
Μερικό σύνολο: 0,00
Αναζήτηση