Η Graphopress Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων και της διοργάνωσης ημερίδων και συνεδρίων. Στις εκδόσεις της εντάσσονται τα περιοδικά +DESIGN και ga-γραφικές τέχνες.

Η εταιρεία για περισσότερα από 30 χρόνια φροντίζει να δημιουργεί την κατάλληλη πλατφόρμα, που θα εξυπηρετεί αυτούς τους τομείς. Από το 2002, έχει διοργανώσει τα Ελληνικά Βραβεία Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ) αλλά και μία σειρά συνεδρίων που απευθύνονται στον κλάδο της δημιουργικότητας στη χώρα μας, όπως το Digitized (που αφορά στο digital design), το Πανόραμα Ελληνικού Design/DesignAthens (που αφορά στην οπτική επικοινωνία), το ΕΣΩ (που αφορά στο interior design και την αρχιτεκτονική), τη Συνάντηση για τον Βιομηχανικό Σχεδιασμό (που αφορά στο product design), κ.α. Με άλλα λόγια, είναι μια εταιρία με ισχυρό όραμα, φρέσκιες ιδέες και διάθεση να εντοπίσει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κοινότητας του design.

Η εταιρεία απασχολεί μία ομάδα επαγγελματιών με εξειδίκευση στην οργάνωση εκδηλώσεων, το design thinking, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις.

Η Graphopress είναι μια εταιρεία με ισχυρό όραμα, φρέσκιες ιδέες και διάθεση να εντοπίσει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κοινότητας της οπτικής αλλά και έντυπης επικοινωνίας.

Εγγραφή στο newsletter

Στοιχεία επικοινωνίας

Graphopress Ε.Π.Ε.
Σωκράτους 157, 176 73 Καλλιθέα
Τ 210 95 23 617
E mail@graphopress.com
Μερικό σύνολο: 0,00
Αναζήτηση